Tuesday, September 1, 2009

BENAR




tak perlu lagi al-kisah yang membebel dengan dialog2 yang panjang2,
musik yang mendayu2, halalkan lah segalanya...
RESTU KANLAH
wassalam...



hakcipta terpelihara


10 comments:

SipuTSeduT87 said...

hahaha...
maka wujudlah NIKON D90

SarjaN yO said...

nak sgt ada kamera video...tp lens dslr pun belum bertukar lagi...

Aidi Rahimi Ibrahim said...

jom..;-)

Mohammad Hariry said...

wah, dah ada kamera baru ada mode video ka?

Aidi Rahimi Ibrahim said...

Hariry; kdg2 tak perlu camera besar2 nak amik gambar... nanti org tau.. shhhhh...;-)

Cartello Jam said...

sbb tu byk pasang spy cam..:)

SarjaN yO said...

jom ke mana?nk pi beli lens ke?kalau semua daun atas dunia ni duit,kan best..hehe...

Aidi Rahimi Ibrahim said...

Cartello Jam: media perlu bebas, kan, kan?..;-)

Cartello Jam said...

tapi kat "atas" sana ada spy cam laaaaagi besar..kan, kan? hik..hik..=)

Aidi Rahimi Ibrahim said...

Cartello Jam: hmm...stuju.. akhirat nanti diadakan 'tayangan semula'.. hehe!!..;-)